Zomer uitverkoop! Het evenement eindigt over een week
×

Privacybeleid

Privacybeleid

PRIVACYVERKLARING

We nemen uw privacy serieus en in deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe cafmelo (gezamenlijk "wij", "ons" of "onze") uw informatie verzamelt, gebruikt, deelt en verwerkt.

Verzameling en gebruik van persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens zijn informatie die kan worden gebruikt om u direct of indirect te identificeren. Persoonlijke gegevens omvatten ook anonieme gegevens die zijn gekoppeld aan informatie die kan worden gebruikt om u direct of indirect te identificeren. Persoonlijke gegevens omvatten geen gegevens die onomkeerbaar zijn geanonimiseerd of geaggregeerd, zodat we u niet langer kunnen identificeren, al dan niet in combinatie met andere informatie.

Veiligheid en beveiliging bevorderen

We houden ons aan de principes van legaliteit, legitimiteit en transparantie, gebruiken en verwerken zo min mogelijk gegevens binnen een beperkt doelbereik en nemen technische en administratieve maatregelen om de veiligheid van de gegevens te beschermen. We gebruiken persoonlijke gegevens om accounts en gebruikersactiviteit te verifiëren, en om veiligheid en beveiliging te bevorderen, bijvoorbeeld door fraude te controleren en verdachte of mogelijk illegale activiteiten of schendingen van onze voorwaarden of ons beleid te onderzoeken. Een dergelijke verwerking is gebaseerd op ons legitieme belang om de veiligheid van onze producten en diensten te helpen waarborgen.

Hier volgt een beschrijving van de soorten persoonsgegevens die we kunnen verzamelen en hoe we deze kunnen gebruiken:

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen?

. Gegevens die u verstrekt: 

We verzamelen de persoonlijke gegevens die u verstrekt wanneer u onze producten en diensten gebruikt of anderszins met ons communiceert, zoals wanneer u een account aanmaakt, contact met ons opneemt, deelneemt aan een online enquête, onze online help of online chattool gebruikt. Als u een aankoop doet, verzamelen wij persoonsgegevens in verband met de aankoop. Deze gegevens omvatten uw betalingsgegevens, zoals uw creditcard- of bankpasnummer en andere kaartgegevens, en andere account- en authenticatiegegevens, evenals facturerings-, verzend- en contactgegevens.

. Gegevens over het gebruik van onze diensten en producten:

Wanneer u onze websites bezoekt, kunnen we gegevens verzamelen over het type apparaat dat u gebruikt, de unieke identificatie van uw apparaat, het IP-adres van uw apparaat, uw besturingssysteem, het type internetbrowser dat u gebruikt, gebruiksinformatie, diagnostische informatie en locatie-informatie van of over de computers, telefoons of andere apparaten waarop u onze producten of diensten installeert of gebruikt. Waar beschikbaar, kunnen onze services GPS, uw IP-adres en andere technologieën gebruiken om de geschatte locatie van een apparaat te bepalen, zodat we onze producten en services kunnen verbeteren.

Hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken

Over het algemeen gebruiken we persoonsgegevens om onze producten en diensten te leveren, verbeteren en ontwikkelen, om met u te communiceren, om u gerichte advertenties en diensten aan te bieden en om ons en onze klanten te beschermen.

. Het leveren, verbeteren en ontwikkelen van onze producten en diensten:

We gebruiken persoonlijke gegevens om ons te helpen bij het leveren, verbeteren en ontwikkelen van onze producten, diensten en advertenties. Dit omvat het gebruik van persoonlijke gegevens voor doeleinden zoals gegevensanalyse, onderzoek en audits. Een dergelijke verwerking is gebaseerd op ons legitieme belang om u producten en diensten aan te bieden en voor bedrijfscontinuïteit. Als u deelneemt aan een wedstrijd of andere promotie, kunnen we de persoonlijke gegevens die u verstrekt gebruiken om die programma's te beheren. Sommige van deze activiteiten hebben aanvullende regels, die meer gegevens kunnen bevatten over hoe we persoonlijke gegevens gebruiken, dus we raden u aan deze regels zorgvuldig te lezen voordat u deelneemt.

. Met u communiceren:

Behoudens uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming, kunnen we persoonsgegevens gebruiken om u marketingcommunicatie te sturen met betrekking tot onze eigen producten en diensten, met u te communiceren over uw account of transacties en om u te informeren over ons beleid en onze voorwaarden. Als u geen e-mailcommunicatie meer wilt ontvangen voor marketingdoeleinden, neem dan contact met ons op om u af te melden. We kunnen uw gegevens ook gebruiken om uw verzoeken te verwerken en erop te reageren wanneer u contact met ons opneemt. Behoudens uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming, kunnen we uw persoonlijke gegevens delen met externe partners die u marketingcommunicatie kunnen sturen met betrekking tot hun producten en diensten. Behoudens uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming, kunnen we persoonsgegevens gebruiken om uw ervaring met onze producten en diensten en op websites en applicaties van derden te personaliseren en om de effectiviteit van onze promotiecampagnes te bepalen.

OPMERKING: Voor al het hierboven beschreven gebruik van uw gegevens waarvoor uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming is vereist, moet u er rekening mee houden dat u uw toestemming kunt intrekken door contact met ons op te nemen.

Definitie van "cookies"

Cookies zijn kleine stukjes tekst die worden gebruikt om informatie op te slaan in webbrowsers. Cookies worden veel gebruikt om identificatiegegevens en andere informatie op computers, telefoons en andere apparaten op te slaan en te ontvangen. We gebruiken ook andere technologieën, waaronder gegevens die we opslaan in uw webbrowser of apparaat, identificatiegegevens die aan uw apparaat zijn gekoppeld en andere software, voor vergelijkbare doeleinden. In deze Cookieverklaring noemen we al deze technologieën 'cookies'.

Gebruik van cookies

We gebruiken cookies om onze producten en diensten aan te bieden, te beschermen en te verbeteren, bijvoorbeeld door inhoud te personaliseren, advertenties aan te bieden en te meten, gebruikersgedrag te begrijpen en een veiligere ervaring te bieden. Houd er rekening mee dat de specifieke cookies die we kunnen gebruiken, variëren afhankelijk van de specifieke websites en services die u gebruikt.

Openbaarmaking van persoonlijke gegevens

We stellen bepaalde persoonlijke gegevens beschikbaar aan strategische partners die met ons samenwerken om onze producten en diensten te leveren of om ons te helpen bij het verkopen aan klanten. Persoonlijke gegevens worden door ons alleen met deze bedrijven gedeeld om onze producten, diensten en advertenties te leveren of te verbeteren; het zal niet worden gedeeld met derden voor hun eigen marketingdoeleinden zonder uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming.

Openbaarmaking van gegevens of opslag, overdracht en verwerking

. Nakomen van wettelijke verplichtingen:

Vanwege de dwingende wetten van de Europese Economische Ruimte of het land waarin de gebruiker woont, bestaan of hebben bepaalde rechtshandelingen plaatsgevonden en moeten bepaalde wettelijke verplichtingen worden nagekomen. Behandeling van persoonlijke gegevens van EER-ingezetenen ---Zoals hieronder beschreven, als u binnen de Europese Economische Ruimte (EER) woont, is onze verwerking van uw persoonlijke gegevens gelegitimeerd: wanneer we uw toestemming nodig hebben voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens, dergelijke verwerking zal worden gerechtvaardigd op grond van artikel 6, lid 1, van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU) ("AVG").

. Voor een redelijke uitvoering of toepassing van dit artikel:

We kunnen persoonlijke gegevens delen met al onze gelieerde bedrijven. In het geval van een fusie, reorganisatie, overname, joint venture, toewijzing, spin-off, overdracht of verkoop of vervreemding van ons bedrijf of een deel ervan, inclusief in verband met een faillissement of soortgelijke procedures, kunnen we alle en alle persoonsgegevens aan de betreffende derde partij. We kunnen ook persoonlijke gegevens vrijgeven als we te goeder trouw vaststellen dat openbaarmaking redelijkerwijs noodzakelijk is om onze rechten te beschermen en beschikbare rechtsmiddelen na te streven, onze algemene voorwaarden af te dwingen, fraude te onderzoeken of onze activiteiten of gebruikers te beschermen.

. Wettelijke naleving en beveiliging of andere rechten beschermen

Het kan nodig zijn - door de wet, juridische procedures, rechtszaken en/of verzoeken van openbare en overheidsinstanties binnen of buiten uw land van verblijf - dat we persoonlijke gegevens vrijgeven. We kunnen ook persoonlijke gegevens vrijgeven als we vaststellen dat openbaarmaking noodzakelijk of gepast is voor doeleinden van nationale veiligheid, wetshandhaving of andere zaken van openbaar belang.

Kinderen

Onze producten en diensten zijn bedoeld voor volwassenen. Dienovereenkomstig verzamelen, gebruiken of maken we niet bewust gegevens van kinderen onder de 16 jaar. Als we vernemen dat we de persoonlijke gegevens van een kind onder de 16 hebben verzameld, of de equivalente minimumleeftijd, afhankelijk van het rechtsgebied, zullen we stappen ondernemen om te verwijderen de gegevens zo snel mogelijk Neem onmiddellijk contact met ons op als u merkt dat een kind jonger dan 16 jaar ons persoonlijke gegevens heeft verstrekt.

Jou rechten

We nemen redelijke maatregelen om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens juist, volledig en up-to-date zijn. U heeft het recht op inzage, correctie of verwijdering van de persoonsgegevens die wij verzamelen. U heeft ook te allen tijde het recht om de verdere verwerking van uw persoonsgegevens te beperken of er bezwaar tegen te maken. U heeft het recht om uw persoonsgegevens in een gestructureerd en gestandaardiseerd formaat te ontvangen. U kunt een klacht indienen bij de bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens. Om de privacy en de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we gegevens van u opvragen om ons in staat te stellen uw identiteit en recht op toegang tot dergelijke gegevens te bevestigen, evenals om te zoeken naar en u te voorzien van de persoonlijke gegevens die wij bewaren. Er zijn gevallen waarin toepasselijke wetten of regelgevende vereisten ons toestaan of verplichten om te weigeren om sommige of alle persoonlijke gegevens die we bewaren te verstrekken of te verwijderen. U kunt contact met ons opnemen om uw rechten uit te oefenen. We zullen binnen een redelijke termijn op uw verzoek reageren, en in ieder geval binnen minder dan 30 dagen.

Websites en diensten van derden

Wanneer een klant een link gebruikt naar een website van een derde partij die een relatie met ons heeft, aanvaarden wij geen enkele verplichting of verantwoordelijkheid voor een dergelijk beleid vanwege het privacybeleid van de derde partij. Onze websites, producten en diensten kunnen links bevatten naar of de mogelijkheid voor u om toegang te krijgen tot websites, producten en diensten van derden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de privacypraktijken van die derden, noch zijn wij verantwoordelijk voor de informatie of inhoud die hun producten en diensten bevatten. Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op gegevens die door ons worden verzameld via onze producten en diensten. We raden u aan het privacybeleid van derden te lezen voordat u doorgaat met het gebruik van hun websites, producten of diensten.

Gegevensbeveiliging, integriteit en retentie

We gebruiken redelijke technische, administratieve en fysieke beveiligingsmaatregelen die zijn ontworpen om ongeautoriseerde toegang tot uw gegevens te beschermen en te voorkomen, en om de gegevens die we verzamelen correct te gebruiken. We bewaren uw persoonlijke gegevens zolang als nodig is om de in deze privacyverklaring uiteengezette doeleinden te bereiken, tenzij een langere bewaartermijn wettelijk vereist of toegestaan is.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

We kunnen deze privacyverklaring periodiek wijzigen om onder andere gelijke tred te houden met nieuwe technologieën, branchepraktijken en wettelijke vereisten. Als u onze producten en diensten blijft gebruiken na de ingangsdatum van de Privacyverklaring, betekent dit dat u de herziene Privacyverklaring accepteert. Als u niet akkoord gaat met de herziene privacyverklaring voor contact met ons, gebruik dan onze producten of services niet en neem contact met ons op om uw account te sluiten.

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over deze privacyverklaring of de implementatie ervan, kunt u ons als volgt bereiken:serviceonline1950@gmail.com

Recent bekeken

bovenkant
nl